Stijlvol Heren Horloge handleiding van 2020

Wat is een goed horloge?

Er is nog nooit een beter moment geweest om een herenhorloge te kopen. Tegelijkertijd was het nog nooit zo moeilijk om te beslissen welke. Hoe kan dat? Nou, om te beginnen, zoals onze ervaring met stijvol heren horloges getuigt, zijn er letterlijk tientallen en tientallen merken en kiesnamen om uit te kiezen. Ten tweede zijn de praktische aspecten van het bezit van horloges ondergebracht in een nieuw tijdperk van ‘wearables’ waarin het beslissen welk model het beste bij u past, neerkomt op wat u erom vraagt.

Wanneer draagt u een stijlvol heren horloge?

Is het voor dagelijks gebruik, een stille getuige van elk uur dat je wakker bent? Of is het een prestigieuze aankoop die naar verwachting alleen op hoge dagen en op feestdagen bij u wegloopt? Misschien is het er gewoon om in een bepaalde behoefte te voorzien – je volgende Tough Mudder of een belangrijk moment (hint: in sommige landen kan de bruidegom een horloge van zijn toekomstige schoonvader verwachten voor de grote dag).

geweldigemannen-herenhorloge-landingspagina-mooi
geweldigemannen-close-up-herenhorloge

Herenhorloge handleiding 2020

Sommigen van ons (oké, iedereen die hier bij de redactie werkt) hebben oordeelkundig gekozen voor de vijf of zes horloges waarvan hij of zij tevreden zou zijn met het bezit ervan, van budget horloges tot de sky is the limit horloges: een duizelingwekkende reeks van horloges met tal van functies wachten op degenen die bereid zijn om dieper in de wereld van high-end horologie te duiken. Voor de rest is het veilig om te weten dat onze Herenhorloge handleiding hier is om je door de veelheid aan merken te leiden die beschikbaar zijn op onze aardbodem, met onze keuze uit de beste modellen van het jaar.

Juwelen en accessoires - BEJuwelen en accessoires - BE

Hoe kiest u uw ideale horloge?

Het idee is om de ideale aankoop voor u te bekijken, te vergelijken en te identificeren, maar voordat u dat doet, moet u overwegen wat u eigenlijk nodig hebt:

Stap 1. Kies een betrouwbaar merk

Sinds het debuut van het horloge in de eerste jaren van de vorige eeuw, heeft de naam op de wijzerplaat een indicatie gegeven van de kwaliteit binnenin. “Manufacture”-merken produceren al hun eigen horloges en produceren vaak elk laatste onderdeel (zelfs het gereedschap dat nodig is om ze te vervaardigen); “kiesnamen” hebben de neiging om gedeeltelijk of volledig geassembleerde bewegingen te kopen van externe leveranciers waaraan ze op dezelfde manier verkregen handen, wijzerplaten, hoesjes en riemen toevoegen. Het is geen probleem om voor het laatste te kiezen (hoewel het soms moeilijk kan zijn om vast te stellen hoeveel er wel of niet in eigen beheer is gemaakt), maar het moet in de prijs worden weerspiegeld. Als vuistregel geldt: hoe meer u wordt gevraagd om te betalen, hoe meer de verkoper of online avatar moet kunnen vertellen over de herkomst van het stuk dat u koopt.

Stap 2. Kies een geschikt model

Als u van plan bent om uw horloge dag in dag uit te dragen, bereid bent om ermee te sporten of te sporten, of als u denkt dat het wordt onderworpen aan wat kleermakers eufemistisch “zware slijtage” noemen, dan moet u zachte metalen behuizingen vermijden zoals goud en in het bijzonder platina. Kies in plaats daarvan voor roestvrij staal (veruit het meest praktische materiaal) of titanium. Keramiek heeft zijn aanhechtingen, net als koolstofvezel, maar deze zullen waarschijnlijk alleen voorkomen in specifieke “designer” -stukken, wat betekent dat esthetiek uw grootste zorg zal zijn. In welk geval…

Stap 3. Kies iets waar je mee kunt leven

We worden allemaal afgeleid door de nieuwste supercar, ongeacht de bruikbaarheid, maar zo’n “beteugelende aantrekkingskracht” eindigt zelden goed. Hetzelfde geldt voor horloges. Overweeg zorgvuldig uw levensstijl (zoals hierboven) en in het bijzonder uw kledingstijl: een groot horloge met een even omvangrijke riem of armband springt misschien in het oog, maar past mogelijk niet in de meeste situaties waarin u van plan bent er een te dragen. Een goed gepresenteerde stalen chronograaf is vrijwel de maatstaf voor dagelijks gebruik, maar er is iets te zeggen om het af en toe door elkaar te halen: een gouden jurkhorloge op een lakleren band kan opmerkelijke spreuken in de vrijetijdskleding veroorzaken …

Stap 4. Koop bij een gerenommeerde winkel

Het internet leeft met Fast Eddies die directe toegang bieden tot bijna onmogelijke vondsten (zogenaamde “graal horloges”) maar twijfel niet aan het belang van authenticiteit in zelfs de meest pucker uitziende producten en onthoud: een verkoop zonder papieren en bon zal de inruilwaarde aanzienlijk verminderen, mocht u deze willen inruilen.

Onze aanbevelingen

Breil heren horloge

Gedurende de hele geschiedenis is het Italiaanse Breil-bedrijf eigendom geweest van Innocente Binda en vervolgens van de Binda Group. De naam “Breil” komt uit een stad in Zwitserland. Toen ik voor het eerst van het bedrijf hoorde, klonk de naam alsof het eerder een chique Zwitserse luxe horlogeonderneming zou zijn dan de producent van middenklasse algemene horloges, omdat het werkt. Hoewel Breil tegenwoordig wordt beschouwd als een modemerk, onthult de geschiedenis van de horloges en het bedrijf een serieuzere benadering van stijl en individualiteit in vergelijking met andere modemerken. Daarnaast heeft Breil altijd serieuze opvattingen over kracht en kwaliteit genomen in zijn horloges.

breil heren horloge logo geweldigemannen
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Deens horloge heren

Hoewel Zwitserland het meest voor de hand liggende land is dat in ons opkomt als we aan horloges denken, zijn er veel andere Europese landen die kwaliteitshorloges maken en Denemarken is geen uitzondering. Hoewel Scandinavische horloges niet bekend staan om hoogwaardige luxe horloges zoals Zwitserse horloges, staan Deense horloges zeer hoog aangeschreven in de wereld van design en dit is ook waar ze een reputatie hebben opgebouwd in de horlogewereld voor stijlvolle horloges.

Deens design staat algemeen bekend om zijn eenvoud en functionalisme. De elegante lijnen van een meubelstuk van Hans Wegner of Arne Jacobsen zijn kenmerkende voorbeelden van strak en iconisch Scandinavisch en Danish design. In de jaren 50 heeft de beweging naar het industriële ontwerp van kantoormeubilair en huishoudelijke apparaten ook zijn stempel gedrukt op Deense uurwerken. Als het op horloges aankomt, vallen Deense merken over het algemeen op door hun minimalistische ontwerp en concurreren ze meestal met andere mode-horlogemerken zoals het millennial-merk MVMT, Fossil of Michael Kors. Bekijk enkele van de topmerken die uit Denemarken komen en die.

Gepubliceerd op 28/03/2020

Candino horloge

Candino assembleert Zwitserse horloges en behoort tot een van de weinige horlogegroepen ter wereld die elk stadium van de fabricage van horloges in eigen hand heeft. Dit maakt het niveau van procesbeheersing en kwaliteitsnormen uniek, waardoor het bedrijf zich positioneert in de markt met een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Candino heeft het vermogen en de technologie om een compleet horloge te ontwerpen en te vervaardigen, inclusief alle mechanische onderdelen. Dit vertaalt zich in een uniek kwaliteitsvoordeel binnen dit prijssegment.

Sieraden en accessoires - NLSieraden en accessoires - NL
candino horloge logo geweldigemannen
Versus Versace horloge heren geweldigemannen 2

Versus Versace horloge heren

Versus Versace-horloges maken deel uit van de collectie van de eerste horlogelijn ooit gelanceerd door het internationale Italiaanse modehuis Versace. Het assortiment werd geïntroduceerd met een sterke focus op flair, innovatie en onconventionele ontwerpideeën voor diegenen die een meer individuele look wilden. Versus Versace horloges zijn een van de vlaggenschipcollecties uit de lijn, samen met lederen accessoires en een chique kledingassortiment.

De Versus Versace horlogecollectie heeft gedurfde, sterke kleuren en een sportief uiterlijk, met gebruik van duurzame materialen van hoge kwaliteit en met vele stukken die een waterbestendigheid van maar liefst vijf atmosfeer bieden. Elk heeft het Versus-logo in een uniek ontworpen wijzerplaat, met riemen variërend van elegant metallic tot stijlvol leer tot praktische stof of plastic. Bekijk de andere Versace-horloges die verkrijgbaar zijn bij Watch Shop voor een nog diverser scala aan ontwerpen.

Dag lezer, leuk dat je mijn biografie leest! Mijn naam is Wesley en ik ben 27 jaar. Momenteel studeer ik af als een commercieel econoom, iets specifiekere richting de online marketing vertakking. Met veel passie en energie werk ik daar aan een project om klantloyaliteit te bevorderen en in mijn vrije tijd werk ik aan mijn eigen paradepaardje; Geweldig Man. Ik heb een brede interesse die loopt van spiritualiteit tot aan financiële rijkdom en van psychologie tot aan dansen. In de breedste zin van het leven probeer ik optimaal te genieten en heb ik naast mijn werk nog andere hobby’s waar ik wekelijks met veel enthousiasme mijn tijd in steek, namelijk; krachttraining, salsa en lezen. Ik hoop dat je een beetje een beeld bij wie ik ben. Indien je contact met mij wenst vanwege business enquiries of gewoon om gezellig te kletsen over van alles. Neem dan gerust contact met mij op!